tisdag 19 oktober 2010

Helgens fest


I lördags körde jag lite catering för ett glatt kompispar som firade 50 år som vänner. Det blev välkomstskål med appetizers bestående av en tonfiskröra med sweet chili på pumpernickel, crustader med en getostcreme och hjortronsylt samt rosmarin-crostinis. Senare blev det höstbuffé med västerbottenpajer med löjrom och rödlök, potatis och rotfruktscheesecake, pepparsalami, chorizo, pastrami, päronsallad med cambozola och valnötter och balsamico, vitlöksmarinerade kronärtskockor, timjangrillad kyckling med pepparotssås, fläskfilé med bacon och kaprisvinegrette, Höstpotatissallad med dijon, rödbetor med chevre pinjenötter och honung, hembakt bröd, smör, kryddost, brie, gorgonzola, kex och marmelad. Efterrätten bestod av äpplecheesecake med gräddvaniljglass. Alla verkade nöjda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar