tisdag 10 april 2012

Matmuffins lchf


Riktigt goda matmuffins, perfekta att ta med på utflykt eller som matsäck. Fyll de med vad du tycker är gott, min favorit är med fetaost, soltorkade tomater, purjolök och svarta oliver.

Matmuffins
 ca 15 st

4 ägg
en nypa salt
4.5 dl mandelmjöl
125g smält smör
100g cream cheese
1 dl grädde
2 tsk bakpulver
1 dl ost
 valfri Fyllning (ex soltorkade tomater, fetaost, oliver, purjolök)

Vispa ägg och salt fluffigt. Vispa cream cheese och grädde. Blanda ihop och häll i de torra ingredienserna. Häll i det smälta smöret och blanda med fyllningen. Häll i formar och grädda i 225° tills gyllenbruna, 15-20 minuter.
Kan ätas både varma och kalla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar